Kiire!

Nyt on kiire! Pitäisi hoitaa tämä ja tuo ja ehtiä jossain välissä sinne ja takaisin. Sitä ja tätä on taas tekemättä ja viime tipassa pitäisi vielä sekin asia hoitaa. Täytyy ehtiä! On pakko! Nyt heti!

Kalenteri on tullut kirjoitettua turhan täyteen, aamusta iltaan on monenmoista menoa ja meininkiä. Aika on kortilla, eivätkä voimat tunnu riittävän edes kaikkiin oleellisiin asioihin, vähemmän tärkeistä puhumattakaan.

Jos tunnistat edellisestä itsesi, on aika vetää käsijarru päälle, sillä kiireinen ihminen pilkkaa Jumalaa. Jumala ilmoittaa nimekseen ”Minä olen” eikä ”Minä teen”. Jumalaa kiinnostaa enemmän se, mitä sinä Hänen kuvanaan olet kuin se, mitä ajallasi teet. Sen sijaan se, mihin aikasi käytät, kertoo, mikä on sinulle tärkeää. Ja sinulla on aina aikaa siihen, mikä on sinulle tärkeää.

Elämä saattaa hyvistä aikomuksista huolimatta olla joskus kiireistä. Silloin kannattaa palauttaa mieleen, mitä Paavali sanoi kiireestä: ”Ratkaisevaa ei ole se, mitä ihminen tahtoo tai ehtii, vaan se että Jumala armahtaa.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s