Aikataulu uusiksi

Ihmisen elämä on odottamista. Vanhassa Testamentissa odotettiin Messiasta, Uudessa Messiaan paluuta. Nooa odotti 120 vuotta sateen alkua, Abraham sata vuotta pojan saamista. Mooses sai odottaa autiomaassa 40 vuotta Jumalan kutsua, ja koko Israelin kansa odotteli yhden sukupolven ajan pääsyä Luvattuun maahan.

Mitä sinä odotat? Huomista, joulua, ensi kesää? Tärkeää puhelua? Myöhässä olevaa ystävää? Metroa? Lähes joka hetki odotat jotain, suurta tai pientä. Joskus et millään malttaisi odottaa, joskus ehkä rukoilet odotuksen täyttymistä. Aina odotus ei kuitenkaan pääty toiveesi mukaan.

Ennen kuin reklamoit Jumalan hitaudesta rukousvastauksissa, muista ettei Hän ole milloinkaan myöhässä. Jumalan ajoitus on aina oikea. Mooseksella saattoi olla mielessä nopeampi aikataulu erämaavaellukselle, mutta Jumalan aikataulu toteutui. Jumala ei ehkä toimi sinunkaan aikataulusi mukaan, mutta Hänen tahtonsa tapah- tuu aina ajoissa.

Adventti on kirkkopyhistä eniten elämässä kiinni. Arkisia ja juhlavia asioita odotellessa lähestyy jatkuvasti se hetki, jona Jeesus palaa maan päälle. Sitä odotellessa ehtii mennä moni aikataulu uusiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s