Pimeä energia

Helmikuussa 1998 julkaistiin koko maailmaa järisyttävä havainto: universumin laajeneminen ei hidastukaan! Eikä siinä vielä kaikki, sillä laajeneminen kiihtyy! Uskomatonta! Juuri kun olin vähitellen tajuamassa kosmoksen sielunmaisemaa, pitäisi yhtäkkiä kääntää ajattelu ympäri!

Kiihtyvä laajeneminen muutti täysin paitsi minun, myös tiedemiesten käsityksen universumista. Vain viisi prosenttia kaikkeudesta on havaittavaa materiaa – kolme neljäsosaa on jotain tieteellekin toistaiseksi tuntematonta. Tiedemiehet ovat nimenneet sen pimeäksi energiaksi, sillä eivät tiedä siitä muuta kuin että sitä on ollut aina. Tietäisivät, jos lukisivat Raamattua.

Pimeä energia on toiselta nimeltään Jumalan valtakunta, ja Jeesus vihjasi siitä jo parituhatta vuotta sitten: ”Ei voida sanoa: ’Se on täällä’, tai: ’Se on tuolla.’ Katsokaa: Jumalan valtakunta on teidän keskellänne.” Tiede on vain antanut pimeälle energialle väärän nimen. Sitä paitsi Jumalan valtakunnan energia ei ole pimeää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s