Minä, mä ja meitsi

Nyt on trendikästä olla oma itsensä. Ihmistä rohkaistaan toteuttamaan itseään ja kehittämään persoonallisuuttaan, tulemaan kauniimmaksi ja paremmaksi.

Tässäkään asiassa kristinusko ei ole muodikas. Jeesus ei kehota sinua etsimään itseäsi, vaan seuraamaan häntä: ”Jos joku tahtoo kulkea minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.”

Jeesuksen seurassa saat olla juuri se, joka olet. Maailma taas palkitsee roolin vetämisestä. Näyttelijät saavat arvostusta ja ihailua siitä, mitä he teeskentelevät olevansa valkokankaalla, eivätkä siitä, mitä he todella ovat. Älä sinä teeskentele. Ole aito silläkin uhalla, ettet saa arvostusta ja ihailua. Uskalla olla se, joksi sinut luotiin – Jumalan kuva.

Niinäkin hetkinä, kun et jaksa uskoa itseesi, Jumala uskoo sinuun. Silloinkin, kun sinusta tuntuu, ettet jaksa enää, Hän kantaa sinua. Kun sinä haluat luovuttaa, Hän ei luovuta. Jumala on luvannut rakastaa sinua elämäsi jokaisena päivänä, eikä Hän koskaan hylkää sinua. Milloinkaan. Ikinä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s