Riparin 2021 aikataulu

2020 SYKSY

ILMOITTAUTUMINEN RIPARILLE
Riparille ilmoittaudutaan 1.–31.10.2020 sähköisesti tästä linkistä.
Helsingin seurakunnilla on käytössä sähköinen ilmoittautuminen, jossa huoltaja tekee itselleen palvelussa käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Mikäli teillä tulee teknisiä kysymyksiä ilmoittautumisen suhteen, olkaa yhteydessä Prime-järjestelmän tukeen, joka palvelee numerossa 09 2340 2477 ma-ti klo 9-12 ja ke-pe klo 12-14.30 sekä osoitteessa prime-tuki.helsinki@evl.fi

KAVERIKOODI
Kaverikoodilla kaksi kaveria voi hakea keskenään samalle riparille. Ensimmäisenä ilmoittautunut saa ilmoittautumisvahvistuksessa koodin,
jonka kaveri kirjoittaa oman ilmoittautumisensa kohtaan ”käytä kaverikoodia”. Samaa kaverikoodia käyttäneet sijoitetaan samalle riparille.

HINTA
Kevätripari on maksuton, muiden riparien hinta on 140e. Riparimaksulla katetaan osa leirijakson kustannuksista. Ripari laskutetaan sähköisesti ennen riparin leirijaksoa. Riparimaksuun voi anoa avustusta seurakunnan diakoniatyöltä.

TIETO OMASTA RIPARIRYHMÄSTÄ
Marraskuun lopussa lähetetään ilmoittautuneille kirje,
josta selviää oma ripariryhmä ja kevään tapaamisten ajankohdat.


2021 TALVI JA KEVÄT

RIPARIN KEVÄTJAKSO
Jokainen ripariryhmä kokoontuu omiin tapaamisiinsa, joiden lisäksi talven ja kevään aikana pidetään joitain kaikille ripareille yhteisiä tapahtumia. Tarkat tiedot oman riparin kokoontumisista selviävät riparikohtaisesta kirjeestä, joka lähetetään kotiin marras-joulukuussa.

Vallitsevassa tilanteessa nuorten terveys ja sitä turvaavat viranomaismääräykset ohjaavat valmistautumistamme alkavaan rippikouluvuoteen. Kaikki riparien kevään kokoontumiset järjestetään turvallisesti. Kokoontumiset on suunniteltu toteutettavaksi ilmoitetulla tavalla ja ajankohtina, mutta tilanteen vaatiessa niihin voi tulla muutoksia.


2021 KESÄ

LEIRIJAKSO
Leirijakso kestää viikon ja pidetään leirikeskuksessa jossain päin Suomea.
Kevätriparilla ei ole leirijaksoa.

KONFIRMAATIOHARJOITUS JA VALOKUVAUS
Harjoituksen yhteydessä Myllypuron kirkolla ripariryhmästä otetaan yhteinen konfirmaatiokuva ja halutessa myös oma ns. rippikuva.

KONFIRMAATIO
Ripari huipentuu konfirmaatioon Myllypuron kirkossa!