Faktat

Abisko20 on Herttoniemen seurakunnan 1.-9.8.2020 järjestämä vaellus, jolle voivat osallistua täysi-ikäiset vaeltajat.

REITTI
Vaellamme osan Ruotsin Kungsledeniä, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista ja parhaimmista vaellusreiteistä. Abiskon alue on yksi Ruotsin aurinkoisimpia alueita, jolla maisema vaihtelee reitillä suuresti rehevästä koivumetsästä karuun tunturimaastoon.

Vaellus Nikkaluoktasta Abiskoon on pituudeltaan 105 km ja käytämme siihen seitsemän päivää. Päivämatkat pidetään maltillisina, joten vaellus sopii monentasoisille vaeltajille: kokeneemmat vaeltajat voivat käydä päiväetappien ohessa huiputtamassa lähituntureita ja tutustumassa tarkemmin Abiskon alueen taianomaiseen maastoon. Aiempaa kokemusta vaeltamisesta on hyvä olla, sillä seitsemän päivää ja sata kilometriä eivät ole kovin kevyt tai helppo vaellusharrastuksen aloitus.

HINTA
Abisko20:n hinta 350e sisältää matkat tilausbussilla, yöpymisen hostellissa ensimmäisenä ja viimeisenä yönä sekä aamupalan hostelliyöpymisten yhteydessä. Muista ruokailuista ja kuluista bussimatkojen ja vaelluksen aikana jokainen huolehtii itse.

VAKUUTUS
Vaelluksella voi joskus sattua pieni tai iso tapaturma. Abisko20:n osallistujat on vakuutettu vakuutuksella, joka korvaa tapaturmien välittömiä hoitokuluja, mutta ei sairaustapauksia, fysikaalista hoitoa tai tapaturmasta johtuvia välillisiä kuluja kuten kuljetuksia tai majoitusta. Mahdollisesta lisävakuutuksesta jokainen huolehtii itse.

OHJELMA
Tästä löydät Abisko20:n ohjelman!

DISCLAIMER
Abisko20 järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on 31.3.2020 mennessä vähintään 18 henkilöä.


Abisko20
Ohjelma
Ilmoittautuminen
Varusteet
Linkkejä